3ex-Program: exchange, explore, exercise!
verantwortlich: Juliane Moll

Du studierst international? Du willst neue Leute kennenlernen und sportlich aktiv werden? Dann mach mit beim 3ex-Programm!

Nach dem Motto "exchange, explore, exercise" hast du jede Woche die Möglichkeit, verschiedene Sportarten kennenzulernen, dich mit anderen Studierenden auszutauschen und gemeinsam in der Gruppe aktiv zu werden. Ob alleine oder zusammen mit deinem Buddy - jeden Montag von 20:30-21:30 Uhr erwartet dich ein neues Sportprogramm des Hochschulsports!

Kursbeginn: 07.11.2022
Kursende: 12.12.2022

Anmeldeschluss: 31.10.2022

Welche Kurse erwarten dich?
 Zumba, Zirkeltraining, Capoeira, Floorball, STRONG Nation und HIIT.

So kannst Du mitmachen:

Das Angebot richtet sich in erster Linie an die Teilnehmenden und ihre "local Buddys" des "degree-seeking Buddy Programm" des Integrativen Betreuungsprojektes für internationale Studierende*. Es sind sowohl Einzel- als auch Paaranmeldungen der Buddy-Teams möglich. Bei Buddy-Team Anmeldung bitte die Option der "paarweisen Anmeldung" auswählen.

*Wir behalten uns vor, Teilnehmende, die weder international an der Universität Tübingen studieren noch am "degree-seeking Buddy Programm" teilnehmen im Nachgang der Anmeldung auszuschließen.

Are you studying abroad? You want to meet new people and get active in sports? Then join the 3ex-program!

According to the motto "exchange, explore, exercise" you have the opportunity to get to know different sports every week, to exchange ideas with other students and to become active together in the group. Whether alone or together with your buddy - every Monday from 8:30pm - 9:30 pm a new sports program of the University Sports Center awaits you.

Start of course: 07.11.2022
End of course: 12.12.2022
End of registration: 31.10.2022

What courses await you?

Zumba, Circuit Training, STRONG Nation, Karate, HIIT Workout, Floorball, Capoeira.

How you can join:

This program is specifically for international students and participants of the degree-seeking buddy program of the Integrated Support Project for International Students. You can register alone or together with your buddy*. For buddyteam registration please select the option of "paarweise Anmeldung".

*We reserve the right to exclude participants who are neither international students at the University of Tübingen nor participants in the "degree-seeking Buddy Program" after registration.

Important information:

All courses take place in Sporthall1 of the University Sports Center (Alberstraße 27). Please note that participation in the program is mandatory after registration.

Please be there 10 minutes before the course starts.

3912Mo20:30-21:30Spo 107.11.-12.12.Thomas Christian Bürgerentgeltfrei