Ballett Onlinekurs

Das Klassische Ballett ist eine Basis für jede weitere Tanzform mit effektivem Training für aufrechte Haltung und die damit verbundene Balance. Die Muskulatur des gesamten Körpers wird gleichmäßig beansprucht. Systematisch werden Exercise-Teile an der Stange und im Raum erklärt und geübt. Nach der Arbeit an der Stange folgen die Übungen im Raum, wobei jede Kombination eine kleine Choreographie darstellt. So wird einerseits die Koordinationsfähigkeit als auch das Bewegungsgedächtnis trainiert. Das Training ist angelehnt an Waganowa. Im Unterricht werden die Grundlagen des klassischen Tanzes erarbeitet oder verbessert.

So geht´s:

1) Du erhältst den Link zu deinem gewählten Angebot per Mail

2) Melde dich über den Zoomlink zum Kursangebot an

3) ...und habe viel Spaß beim Bewegen!

Ballet Online Course

Classical ballet forms the basis for every other dance genre and provides an effective training for good posture and balance. In this course, the muscles of the whole body are evenly engaged and all the exercises at the ballet barre or in the centre are methodically explained and practised. The training at the barre is followed by the exercises in the centre, whereby every combination constitutes a short choreography in itself. In this way you will be improving both your coordination skills and your movement memory. This ballet course is based on the Waganowa method and offers you the opportunity to learn and master the basics of classical dance.

This is how it works:

• You will receive the ZOOM-link to your online course by mail

• Register by clicking on the button

• … and enjoy your workout!

103101FerienangebotMo17:00-17:45zoom30.08.-11.10.Deliah Seefluth