Bodystyling

Die Auswahl der Trainingsübungen bezieht sich auf den gesamten Körper, wobei auf Bauch-, Bein- und Gesäßmuskulatur besonders Bezug genommen wird. Zusätzlich werden allgemeine gesundheitsorientierte Übungen und Übungen zur Beweglichkeit in die Kursstunde integriert.

Bitte beachten:

• Bitte einen tagesaktuellen, negativen Schnelltest mitbringen. Vollständig Geimpfte und Genesene müssen sich entsprechend ausweisen.
  • Die Umkleiden und Duschen stehen nicht zur Verfügung. Bitte kommen Sie umgezogen.
  • Matten werden keine gestellt. Bitte bringen Sie Ihre eigene Matte (falls nötig) mit.
  • Es gelten die Hygienevorschriften der Universität Tübingen.

The range of exercises in this course essentially addresses the whole body, while focusing more specifically on the abs, legs and glutes. Furthermore, general health-promoting and mobility exercises are incorporated in the workouts.

Please Note:

• Please make sure to bring along an official proof of a negative corona rapid test performed on the same day. Fully vaccinated and recovered persons should be able to provide a valid form of identification.
  • The showers and changing rooms will remain closed until further notice. Please keep in mind that there is no possibility at the moment of changing clothes at the institute.
  • Fitness mats are currently not available. Please bring your own mat with you, if necessary.
  • The hygiene regulations of the University of Tübingen apply.
3825FerienangebotDi17:30-18:45Spo31.08.-12.10.Iris Wolf