Drum Fitness

"Drum Fitness" kombiniert Cardio-, Pilates- und Kräftigungselemente zu einem effektiven Ganzkörpertraining, das jeden ins Schwitzen bringt. "Drum Fitness" enthält Einflüsse von Drummern, sodass während des Workouts von der ersten bis zur letzten Minute mitreißendes Festival-Feeling herrscht. Deshalb kommen beim Training Drumsticks zum Einsatz. Sie sorgen für den Spaßfaktor, helfen Alltagsfrust abzubauen und tonen außerdem schonend Arme, Brust und Schultern. Während des Kurses werden schrittweise Figuren erlernt und in einer bestimmten Abfolge trainiert; immer passend mit abwechslungsreicher Musik.

"Drum Fitness" combines cardio, pilates and strengthening elements in an effective full-body training, that makes everybody sweat. It is no wonder that a sweeping festival feeling prevails throughout the workout. "Drum Fitness" was inspired by the distinct moves of drum players. This is the reason why special drumsticks are used during the training. They guarantee fun for all the participants, they help relieve the stress of day-to-day life and they gently tone the breast, arm and shoulder muscles too. In this course, you will be gradually learning some individual moves and will be practising them in specific combinations, always to the rhythm of music from well-known artists.

3593Mo16:30-17:30Spo02.05.-25.07.Anna-Lena Schnake

3594Di17:15-18:15Rasenkleinfeld Alberstr.03.05.-26.07.Anna-Lena Schnake