Waldlauf/ Jogging

Exercise in the fresh air, sports in the forest and fit through jogging - ideal for those who prefer to exercise in nature rather than indoors. Beginners and advanced runners will find their place to run and jog together.

Meeting point: Wednesdays at 6 p.m. in the foyer Alberstraße

For more opportunities to run, check out the triathlon training or the "Running" section.

Additional opportunities for running are available at Triathlon Training or under the "Running" section.

"Wie langsam du auch läufst - du schlägst alle, die zu Hause bleiben!"

Bewegung an der frischen Luft, Sport im Wald und fit durch Jogging - ideal für alle, die lieber in der Natur als in geschlossenen Räumen sich sportlich betätigen wollen. Anfänger und Fortgeschrittene finden bei uns ihren Platz um gemeinsam zu laufen und joggen.

Treffpunkt: Mittwochs um 18 Uhr im Foyer Alberstraße

Weitere Möglichkeiten zum Laufen gibt es beim Triathlontraining oder unter der Rubrik "Laufen".

"No matter how slow you run - you beat everyone who stays home!"

242801FerienangebotMi18:00-19:30Foyer Spo17.08.-12.10.Angela Kaps-Breinlinger