Bouldern

Boulderkurse im B12

Anfängerkurs:

Im Anfängerkurs stehen die Aspekte Sicherheit beim Bouldern, Grundlagen der Bouldertechnik sowie das Thema Ausgleichstraining auf dem Programm. Hauptintention ist jedoch der Spaß am gemeinsamen Bouldern und das Entdecken neuer Bewegungsabläufe.

Voraussetzungen: keine Vorkenntnisse notwendig

Mitbringen: Kletterschuhe. Alternativ können diese gegen Gebühr im Boulderzentrum ausgeliehen werden.

Ort: Boulderzentrum B12 in Tübingen

Treffpunkt: Vor dem Eingang

Zusatzkosten: Eintritt B12 (8 Euro pro Termin)

International Class:

In the 2nd part of the beginner course, the aspects of bouldering safety, the basics of bouldering technique as well as the topic of balance training will be further explored. The main intention, however, is to have fun bouldering together and discover new movements, and to learn how to better solve boulder problems.

Requirements: participation in a bouldering for beginners course

Bouldering courses at B12

Beginner courses:

In the beginner course, the aspects of bouldering safety, the basics of bouldering technique as well as the topic of balance training are on the program. The main intention, however, is to have fun bouldering together and discover new movements.

Requirements: no previous knowledge necessary

Bring along: Climbing shoes. Alternatively, these can be rented for a fee at the bouldering center.

Location: Bouldering center B12 in Tübingen

Meeting point: In front of the entrance

Additional costs: Admission B12 (8 Euro per date)

International Class:

Requirements: participation in a bouldering for beginners course

2423Beginner - international class Part IIDi10:00-11:30DAV26.04.-26.07.Lance Chatwell

keine Buchung
2424Anf.Di10:45-12:15DAV26.04.-26.07.Moritz Stoll