Achtsamkeit Onlinekurs

In diesem Kurs wirst du verschiedene Übungen für mehr Achtsamkeit im Alltag kennenlernen. Von Atemtechniken und BodyScans (Körperreisen) über Wissenswertes zum Thema Achtsamkeit und was unsere Sprache damit zu tun hat bis hin, wie achtsam ein Tee getrunken werden kann. Dabei gibt es die Möglichkeit zum Fragen stellen und für gemeinsamen Austausch.

Der Kurs findet über Zoom statt. Der Link zur Teilnahme wird vor Beginn des Kurses durch die Kursleitung verschickt.

Bitte beachten: bitte mindestens 24 Stunden vor Kursbeginn angemeldet sein. Die Zoom-Links werden ca. 24 Stunden vor jeder Kursstunde verschickt, da es zu verzögerter Zustellung bei GMX- und Web.de-E-Mailadressen kommen kann.

Sollten Sie keinen Link erhalten, melden Sie sich bitte rechtzeitig vor Kursbeginn beim Kursleiter oder beim Service-Büro.

Mindfulness Online Course

In this course, you will be taught various things that will bring more mindfulness into your everyday life: from breathing techniques and body-scan meditations, to interesting information on the topic ‘Mindfulness’ and what our way of communicating has to do with it, right up to the art of mindful tea drinking. All the while you will have the opportunity to pose your questions and to actively engage in a mutual exchange of ideas.

The course takes place via Zoom. Participants will receive the Zoom link from their instructor prior to the first session.

Please Note: you should already be registered for the course at least 24 hours before it is due to start. The Zoom links will be sent out about 24 hours before each session due to possible e-mail delivery delays from specific providers (such as GMX or Web.de).

If you don’t receive any link, make sure to timely contact your instructor or our HSP service office.

Mindfulness Online Course

In this course, you will be taught various things that will bring more mindfulness into your everyday life: from breathing techniques and body-scan meditations, to interesting information on the topic ?Mindfulness? and what our way of communicating has to do with it, right up to the art of mindful tea drinking. All the while you will have the opportunity to pose your questions and to actively engage in a mutual exchange of ideas.

If you don?t receive any link, make sure to timely contact your instructor or our HSP service office.

14411FerienangebotDo19:00-19:45zoom02.09.-14.10.Katharina Gieschen