Lastenradverleih
verantwortlich: Juliane Moll

Flexibel von A nach B durch Tübingen? Mit dem Lastenrad des Hochschulsports kein Problem!

Egal ob für den Einkauf, den Umzug oder das geplante Picknick - Mit dem Lastenrad des SGM BeTaBalance kannst Du ganz flexibel Tübingen und seine Umgebung "erradeln".

Studierende haben die Möglichkeit das Lastenrad kostenlos zu leihen. Vor der ersten Ausleihe muss eine Einführung absolviert werden. Anmeldung zur Lastenfahhradschulung per Mail an betabalance@ifs.uni-tuebingen.de.

Anfragen für den Verleih bitte mit ausreichend Vorlaufszeit (idealerweise 1 Woche) per Mail an betabalance@ifs.uni-tuebingen.de.

Hinweis: Für Mitarbeitende ist das Lastenfahrrad im Anlehnung an den Verleih der Pedelecs nur für dienstliche Fahrten möglich.

Hier kommst Du zum Erklärvideo!

Noch Fragen? Dann schreib uns gerne eine Mail an betabalance@ifs.uni-tuebingen.de .

Bitte beachten: Aus technsichen Gründen pausiert der Lastenradverlei bis auf Weiteres!

Ein Angebot des Studentischen Gesundheitsmanagement BeTaBalance.

Flexible from A to B through Tübingen? No problem with the cargo bike of the Student Health Management!

Whether it's for shopping, moving house or a planned picnic ? With the cargo bike you can flexibly "cycle" through Tübingen and its surroundings.

Students have the opportunity to borrow the cargo bike free of charge. Before borrowing the bike for the first time, an introduction must be completed. Be there at the beginning of the booked time slot at the university sports hall (meeting point is on the right side of the sports hall Alberstraße 27, 72074 Tübingen, as seen from the parking lot). If you can't make any of the time slots, please write us an email to betabalance@ifs.uni-tuebingen.de with a date suggestion.

Please send requests for rental with sufficient advance notice (aproxx. 1 week) by mail to betabalance@ifs.uni-tuebingen.de.

Important information: The Cargo Bike can be borrowed with the beginning of the wintersemester!

Please note: For technical reasons the cargo bike rental is paused until further notice!

Click here to watch the video!

Still questions? Then send us an email to betabalance@ifs.uni-tuebingen.de .

Student Health Offer of the Student Health Management BeTaBalance.